Deltag i sommerens gåture

Vi har sangbogen med og får kaffe sammen. Du medbringer selv kaffe og kage/brød, med mindre andet er anført ved aktiviteten.

Hvor intet andet er skrevet, starter vi kl. 19.00.

Tirsdag d. 13. april: Vi mødes i Grummesgårdparken 5, Nr Nissum, går en tur i den lokale skov (ca. 2 km) og får medbragt kaffe ved havebordet.

Tirsdag d. 11. maj: Vi mødes hos Kirsten og Preben Hornshøj, Klintevej 3, Gjellerodde. Vi starter ved parkeringspladsen overfor kiosken, går en tur og nyder den medbragte kaffe ved sommerhuset på Klintevej.

Tirsdag d. 15. juni: Pølsetur, Å Mølle, Remmerstrandvej 186. Vi starter med en vandretur langs stranden og går tilbage ved Tangsgård. Bestyrelsen serverer pølse fra grill, en øl og har kage med. Medbring selv kaffe/the. Pris: 30 kr.

Mandag d. 21. juni: Midsommerfest, Østerbo, Nr. Nissum. Der danses i dragter. Vi mødes i Østcentret og øver lidt. Derefter danser vi ved Østerbo. Hvis det ikke er muligt at være i nærheden af de ældre pga. Corona, kan vi i stedet for stå udenfor til fællessang. Nærmere tilgår.

Tirsdag d. 13. juli: Cykeltur med start ved høfde 42, hvorfra vi cykler til Thyborøn Havn. De, som ikke ønsker at cykle, kan mødes med de cyklende kl. 18 på havnen. Da vi forventer, det er godt sommervejr, spiser vi aftensmad på Thyborøn Havn. Du kan vælge at tage mad med eller købe hos et spisested. De cyklende må så på cyklen igen, efter en hyggelig stund i Thyborøn. OBS: Start kl. 17.00 denne aften!

Tirsdag d. 10. august: Gåtur hos Ingrid G. Christensen, Vralden 190, kolonihavehuset, Struer. Kør ad Godthåbsvej til kolonihavevej og til Vralden. Ingrid planlægger en gåtur. Vi nyder den medbragte kaffe efter gåturen.

Folkedansestart tirsdag d. 28. september 2021.