Folkedansernes forårsfest 2017

Invitation til forårsfest fredag den 24. marts, kl. 19.30 til 22.30 i LGF huset, Godsbanevej 19, Lemvig

Holstebro og Lemvigegnens folkedansere holder traditionen tro forårsfest efter at have danset hele vintersæsonen. Forårsfesten markerer således overgangen fra vinterens danseaftener til sommerens fællesaktiviteter i lokalområdet. Der er rig lejlighed til at mødes med dansere fra flere af områdets foreninger, da der kommer folkedansere fra Holstebro og Lemvig opland, nogen gange også fra andre landsdele.

Festen er organiseret i samarbejde med Lemvigegnens Ungdomsforening og DGI Vestjylland. Forårsfesten har udviklet sig til en årlig tilbagevendende begivenhed. I år er programmet dog moderniseret lidt, hvilket betyder, at fanerne ikke er med i år. Dansen går derfor i gang umiddelbart efter kl. 19.30. Det er op til den enkelte deltager om folkedragterne skal luftes, men det er naturligvis et festligt islæt!

Folkemusikken leveres af foreningernes spillemænd, som denne aften ledes af Henning Pedersen Struer. Dansen ledes af Egon Rasmussen og Hans Lunde.

Målet med forårsfesten er at få flere til at danse. Det er både sundt, sjovt og skaber venskaber for livet. Der er udfordringer hele tiden, når der danses, og så den skønne musik der leveres af vore spillemænd. Vi håber, at mange vil deltage i forårsfesten. Selvom man ikke er en ørn til at danse, opfordres alle interesserede alligevel til at møde op til denne festlige sæsonafslutning.

Aftnens program byder på

  • Dans, kaffe og fællessang i pausen
  • Stort spillemandsorkester fra danseforeningerne i Vestjylland
  • Pris for deltagelse: 80 kr. (inkluderer kaffe og brød)

Holstebro og Lemvigegnens folkedansere ser frem til en aften fyldt med dans, musik og godt humør.

Invitation til forårsfest

 

Forårsfest 2017