Sommeraktiviteter 2018

Aktiviteter sommeren 2018
Gudum Folkedanserforening

Vi har altid sangbogen med og får kaffe sammen. Hvor intet andet er skrevet, starter vi kl. 19.00.

Torsdag den 8. marts, kl. 19-20: Kongensgaard Efterskole har forespurgt, om vi vil komme og danse med deres elever.
Henning og Egon deltager. Så alle som har tid og lyst: mød op og dans sammen med eleverne!

Tirsdag den 17. april: Vi mødes på havnen i Lemvig. Gåtur og derefter besøg i Kirkens Korshærs Genbrug. Kirsten Nybo er vært ved en kop kaffe, og der bages et par kager. som vi tager med.

Tirsdag den 22. maj: Vi mødes ved Mads’s eng, Gjelleroddevej 14-16. Drej ind ved privat vej. Når vi har været ude at gå, holder vi pølsegilde. Kirsten og Henning kender stedet. Pris: 30 kr. for pølser, brød og kage. Medbring selv kaffe/the og kop.

Tirsdag den 12 juni: Anton byder på markvandring og Else på kaffe. Vi ses på Saugmandsvej 42, Fabjerg.

Torsdag den 21 juni: Midsommerfest i Østerbo, Nr. Nissum. Der danses i dragter. Vi mødes i Østcentret og øver lidt. Derefter dans i Østerbo. Vi får kaffe m.m. i Østcentret. Derefter synger og danser vi lidt mere.

Tirsdag den 3. juli: Besøge hospitalsbunkeren i skoven ved Rom Flyveplads, Ringkøbingvej. Se skiltning. Kaja sørger for rundvisning i området. Betty og Vagn giver kaffe bagefter i haven i Grummesgårdparken 5, Nr Nissum.

Søndag den 8. juli: Danse i dragter på Gjellergård i anledning af deres jubilæum. Egon leder dansen og Henning spiller for. Vi skulle gerne være mindst en kvadrille i dragter til at danse. Betty modtager tilsagn om at danse. Adresse Gjellergård: Gjelleroddevej 163, 7620 Lemvig

Tirsdag den 28. august, kl. 19.00: Høstfest Gjellergård: Henning og Egon er med igen. De, som har mulighed for at være med i dragter, kan tilmelde sig til Betty.

Folkedansestart tirsdag den 25. september.